ITU Teknik-Taktik Siber Güvenlik Etkinliği. 11 Mayıs 2024

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doctor Memotaz

Uzman üye
14 Mar 2017
1,334
31
setxkbmap tr
Merhaba. uzun zaman oldu..

11 mayıs 'ta itü maçka kampüsünde Gerçek Hayatta Vulnerability Research adı altında bir etkinlik düzenleniyor, katılım ücretsiz.

Şahsen ben ve tht'nin çok eski zone-h'larını taşıyan bir kaç dost ile orada olacağız.

Tanışmak, vakit geçirmek isteyenler pm atabilir. istemesenizde network açısından işinize yarayabilir, işiniz yoksa katılmanızı tavsiye ederim.

Link: Let's share together | Kommunity
 

'pump

Uzman üye
9 Ara 2022
1,442
22
3,150
Ağ Kablolarında Geziyor
ben normalde elimden geldiği kadar usom,btk, siber vatan vb. etkinliklere gitmeye çalışan birisiyim ama bunu arka planda yapıyorum sürekli.
Zamanım olsa gidicektim malesef başka etkinliklere artık, eğer bir yere gidicek olursak bundan sonra zm ye yazalım haberleşelim.

Buna gidenlere , güzel zaman geçirmeleri dileğiyle :)

Duyuru: 17 mayısda Ankarada Hacktrick 2024 var , gitmenizi tavsiye ederim, btk ve usom gibi kurumlar var , network kurmada baya faydası olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.